TRÄDFÄLLNING

Viking Trädservice jobbar både med markfällning och avancerad sektionsfällning där det är ont om plats och allt arbete utförs av European Tree Worker certiferad arborister. Vi håller oss uppdaterat med dem senaste tekniker, prylar och säkerhetsutrustning inom arborist yrket. 

Vi tar ned fristående träd och svårare träd som står nära hus eller hinder. Vårt fokus är att leverera professionellt trädvård och säkerhet, med hjälp av nedfirningssystem och många års erfarenhet kan vi får ner även det svåraste av träd på ett säkert sätt. 

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.

BESKÄRNING

En bra beskärning ger inte bara mer ljus till hus och trädgård utan ger även ett snyggt estetiskt intryck. Underhåll av träd gör trädgården säkrare och ger träden en bättre framtid. Det finns många olika sätt att beskära träd beroende på vilket resultat man är ute efter. 

Säkerhetsbeskärning: Borttagning eller beskärning av riskdödved.

Underhållsbeskärning: Borttagning eller beskarning av riskdödved, korsande och fel växande grenar.

Kronlyftningsbeskärning: Borttagning eller beskärning av låg hängande grenar för att höja upp trädkronan.

Reduceringsbeskärning: Beskärning av grenar från olika typer av struktur dvs. hus, tak, lampa, vaxthus. Det finns också möjlighet att utför helt kronreducering men det finns begränsningar angående hur mycket vi kan beskära. 

Viktavlastningsbeskärning: Beskärning av långa, tunga, översträcka grenar för att minska viktbelastningen samt ger trädet mer symmetri och minimera vridbelastning i trädets konstruktion.

     

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.

FRUKTTRÄD

Korrekt underhåll och bekärnings metoder samt placering av beskärnings snitt är avgörande när det kommer till beskärning. Bra beskurna träd ger inte bara ett snyggt estetiskt intryck men ger också dina fruktträd en bättre framtid.

Viking Trädservice hjälper dig gärna med beskärningen av dina fruktträd.

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.

HÄCKTRIMNING

Viking Trädservice utför alla typer av häcktrimning.

Om det är raka fina linjer ni är ute efter eller en mer naturligt fin trimning av buskar och växter så fixar vi det. En rätt klippt häck håller sig tät och frisk!

Vi hjälper dig ge din trädgard ett snyggt estetiskt intryck.

 

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.

STUBBFRÄSNING

Viking Trädservice hjälper dig med stubbfräsning av dina stubbar.

Söker du en komplett tjänst med trädfällning och stubbfräsning i ett, eller vill du bli av med en stubbe på tomten som ni har tröttnat på, så kan vi hjälpa dig med båda.

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.

BORTFORSLING

Vid trädfällning eller beskärning ordnar Viking Trädservice med bortforsling när det önskas.

 

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.

IMG_6536.jpeg

KATTRÄDDNING

Vi hjälper också till med kärleksfulla uppdrag som katträddning.

INSTAGRAM LIVE FEED

tjänster